Sancho.hu | Blog | Tartalom | Muzax | Vers | EGO | ViragSteel | News | SB Live! | HardSID | MIDI | Linx | download | tech |  
Muzax.21.mp3
Muzax.XXmp3
Kandó.mp3
Tracker.mp3
home|studio
Belekötés
Megosztás
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Egyéb

Nagyapámról elnevezett könyvtár Hőgyészen
Virág János Nagyközségi Könyvtár
Fater pedálos steel gitárjáról készült képek erre...
Továbbra sem tudok segíteni különböző programok másolásában, beszerzésében!
Ne is keress emiatt, nem foglalkozom ilyesmivel!

Frissítés: 2003.12.11.
Sancho .mp3
Muzax collection - 21. század
 • Ladies' Yeah
  2003-11-03

Title: Cup Of Chi vol.6.
Release Date: 15/12/2003
Label: Chi-Recordings >> http://www.chi-recordings.com
Distributor: Intergroove UK >> http://www.intergroove.co.uk

A legfrissebb Cup Of Chi válogatás is új kalandot ígér a stílustörések világában. Amb sajátos hangzásvilága mellett, aki ez esetben funkosabb témával jelentkezik, az örök kísérletező Sancho Muzax egy tech-breakkel robbant. A táncra éhes közönség bizonyára elismeréssel nyugtázza majd tevékenységüket. A pihenni vágyók, pedig a Chi-nél most debütáló Asthring chilljére merülhetnek thétába, vagy deltába.

A1 - Amb: Tuff Enuff
http://www.chi-recordings.com/zenek/kiadvanyok/COC006_A1T.ogg

Feszes breakbeat, az Amb-tól nuskool vonalon megszokott erős grooveok várnak a fülre. Kásás hangminták, falrengető basszus, kiállás egy visszaszámlálás erejéig, csak hogy ismét a ritmusra mozdulhassanak a fejek. Igazi táncos trekk. Tuff enuff.

B1 - Sancho Muzax: Ladies' Yeah
http://www.chi-recordings.com/zenek/kiadvanyok/COC006_B1T.ogg

Sancho a Cup Of Chi sorozat 3. darabján tette le névjegyét először Chi kiadványon. Most ismét lendületes, táncolható számot hallhatunk tőle, melyben a house és break izgalmas fúzióját figyelhetjük meg. Saját bevallása szerint Amb: Moxa c. számát szerette volna remixelni, de ötletei oly messzire szárnyaltak, hogy bár a Moxa örökre elveszett, megszületett a Ladies' Yeah!

B2 - Asthring: Glow
http://www.chi-recordings.com/zenek/kiadvanyok/COC006_B2T.ogg

Asthring révén új előadót üdvözölhetünk a Chi egyre szélesedő szerzői palettáján! Mély, dubos muzsikája a chill jegyében fogant. A finom, részletgazdag hangzásvilág sejtetni engedi, hogy fogunk még hallani Asthring kollégáról.


 • Riport a Tilos rádióban
  2003-03-15

:download:

A Chi-Recordings vendégeként a Tilos rádió Demó c. műsorába elvittem pár zeném, melyeket nem lehet innen letölteni. A műsor második felében Sancho Muzax zenéket találsz főleg breakbeat stílusban. Márciusi ünnep lévén az ifjak közben Kokárdákat sétáltattak a körúton...

Tracklist:

01> Coco: Death Tiger - [unsigned]
02> ICR: Frost Work - [unsigned]
03> Grim Bleepers: Mmmm Pie! - [unsigned]
04> Adegen: Counter Force - [unsigned]

05> Sancho Muzax: Ladies Yeah - [Chi - unreleased]
06> Skyland: Ez az! /Sancho Muzax remix/ - [unsigned]
07> Sancho Muzax: Quick Smiler - [unsigned]
08> Sancho Muzax: Future Kick Music - [unsigned]


 • Dream of the return (final)
  2001-11-13

:download: Sancho_Muzax_Dream_of_the_return.mp3

Ugyanazon hétvégén, úgy mond egy kalap alatt született a "Wrong way or not" koncepcióval ez a break beat-be hajló zuhogás. Hátteréről annyit, hogy messze utazott egy kedves ismerős egy időre, és ez váltott ki belőlem egy hangulatot, mely ihletre sarkallt. A Chi-Recordings kiadta bakeliten 2002 tavaszán.

Cup of Chi vol. 3.

Formátum: 12”
Kiadó: Chi-Recordings/Music4Ever

A Chi-Recordings komolyan véve az adott szót, folytatja Cup of Chi néven indított bakelit sorozatát. A harmadik kiadvány érdekessége, Naga sárga-zöld-fekete alkotása mellett két új tehetséges zenész bemutatkozása. A három szerzemény hallgatása közben emelkedett pulzusszám és ütemes rángatózás, mint mellékhatás előfordulhat, melyért minden felelősséget vállalunk!

A - Sancho Muzax: Dream Of The Return

A kiadó új felfedezettje Sancho. A teljes ’A’ oldalt betöltő, sokkoló alkotás a 4/4 és breakbeat ritmika érdekes variálásától válik különösen lendületessé.

B1 - Naga: Bula Bula (Ya Loneliness Is Over)

Naga a jamaicai gyökerekhez nyúlt vissza és az általa olyannyira kedvelt dancehall ritmikára építette föl ezt a nagyon pörgős, igazi táncos számot.

B2 - Oleg: Orion

Oleg születését és neveltetését tekintve goa DJ, ám készített egy olyan trance-es chill számot, hogy ezentúl senki sem McLane parancsnokra fog asszociálni az Orion szó hallatán.


 • Couleur Cafe (remix)
  2001-06-29

:download: Sancho_Muzax_Couleur_Cafe.mp3

Serge GainsBourg "Couleur Cafe" c. száma sarkallt a remix elkészítésére. Kellemes vokális délfrancia alapokra asszem acid jazz stílusban feldolgozva. Az alapból elképzelhetően készül majd egy önálló szám, annyira bejött készítés közben.


 • Wrong way or not
  2001-06-04

:download: Sancho_Muzax_Wrong_way_or_not.mp3

Kisebb hallgatás után ez a szerzeményem jazz zene hallgatás után fogant, azonban köze sincs ahhoz a stílushoz. Kemény elektronikus stílus a maga monoton jellegével, 0dB-re kivezérelve teljes spektrumban. A techno kedvelők előnyben. Annyira nem jó...